Charles Vaincin - Tomato lid 28cm / 11"

€24,95
Availability: In stock (10)
  • Voedselveilig siliconen deksel: dit deksel maakt het luchtdicht sluiten van uw containers (kommen, slaschalen, enz.). Geen plastic, gemaakt van voedselveilige en BPA-vrije siliconen. Dit herbruikbare deksel werkt op elk oppervlak met gladde rand en past op verschillende vormen en materialen (roestvrij staal, glas, plastic, keramiek, hout enz.). Perfect voor containers met een diameter van minimaal 25,5 cm ten opzichte van het deksel.
  • Perfect voor het koken, verwarmen, bewaren en bewaren van uw voedsel: dit deksel is bestand tegen extreme temperaturen (van 220 tot -40 °C). Geschikt voor oven, fornuis en magnetron, beschermt tegen spatten en houdt de warmte vast tijdens het koken en serveren. Kan worden gebruikt om voedsel koel te houden, koelkast en vriezer veilig, verbergt onaangename geuren. Niet geschikt voor barbecue.
  • Duurzaam en hygiënisch: Verminder het gebruik van kunststof en aluminiumfolie met dit hygiënische en plasticvrije alternatief. Gemakkelijk schoon te maken, de Charles Viancin deksels zijn vaatwasmachinebestendig of kunnen met de hand worden gewassen.
0 stars based on 0 reviews